receatieve duik opleidingen

Level 2 Duiker Openwater duiker

U bent al een tijdje geïnteresseerd om te zien hoe het er uit ziet onder water en hoe het voelt om te zweven? heeft u zich ooit afgevraagd tijdens het kijken van een onderwater documentaire: cool, ben benieuwd of ik dat ook kan.
Ja dat kunt u - en: duiken verrijkt ook uw leven!  OWD cursus (basis duiker) is uw wereldwijde ticket naar de fascinerende onderwater wereld! De modulair gestructureerde lessen en onze top getrainde team van  Instructeurs garanderen u een goede dosis lol en een perfecte voorbereiding op uw verdere duik avonturen! Uw certificaat is wereldwijd erkend.

€ 450,- p.p.

1* Duiker

U bent sinds een behoorlijke tijd geïnteresseerd om te zien hoe het er onder water uit ziet en hoe het voelt om te zweven. heeft u zich ooit afgevraagd tijdens het kijken van een onderwater documentaire: "cool ik ben benieuwd of ik dat ook kan". Ja dat kunt u- en duiken gaat uw leven verrijken!

Het 1 * Duiker is uw wereldwijde ticket naar de fascinerende onderwater wereld! De modulair gestructureerde lessen en onze top getrainde team van  instructeurs garanderen u een grote dosis lol en de perfecte voorbereiding op uw verdere duik avonturen! Uw certificaat is wereldwijd geldig en erkend.

De  1 * Duiker is hoge kwaliteit duik training die u leert veilig te duiken in koudere wateren. We hameren op een goede duikkennis. De cursus is daardoor hoog gewaardeerd in de duik industrie.

€450,- p.p.


Level 2 + Adv Open water

De duiksport biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden - helemaal naar uw persoonlijke voorkeur en interesses. Wilt u wrakken gaan onderzoeken, in een bergmeer duiken waar nog nooit iemand is geweest, wilt u met onderwater scooters aan de gang of leren droogpakduiken? Tijdens uw AOWD raakt u bekend met verschillende specialisatie gebieden. U zult veel nieuwe dingen leren en uw duik kwaliteiten verbeteren. Deze cursus is echt een aanrader en kunt u direct na uw OWD cursus starten.

225,- p.p. (incl. cursuspakket en brevet excl. Duikmateriaal )

2** Duiker

Tijdens de 2 ** duiker cursus gaat u uw kennis flink verbreden en verdiepen daarnaast oefeningen uitvoeren met een instructeur die er voor zorgt dat u kalm blijft in een eventuele stressvolle situatie en dat u correct reageert.

Een  2 ** duiker cursus is leuk en zorgt ervor dat u dichter komt bij de limieten van het recreationele duiken. Het is niet voor iedereen weggelegd door de vereisten. Overleg met uw duikcenter of deze cursus mogelijk is voor u.

€350,- p.p.


Level 3 Dive Leader

Word een onderdeel van het Team door een dive master te worden.
Brengt duiken u enorm veel lol en u kunt er simpelweg niet genoeg van krijgen?
Wilt u leiden bij activiteiten?
Uw duik skills verbeteren?
Vind u het leuk om op beginnende duikers te letten en met ze mee te gaan?

Dan is de Dive Master cursus echt iets voor u.
Neem de stap en wordt Pro

€ 400,-


3*** Diver

Het trainingsobjectief voor de       3 *** Duiker is om uw kennis voldoende aan te vullen, oefeningen en ervaring op te doen om veilig te plannen, organiseren en uitvoeren van duiken voor beginnende duikers met breveteringen.
Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in het leiden c.q.. gidsen van recreationele duiken aan SCUBA duikers in alle brevetering niveaus.

Van u word verwacht dat u correct reageert in nood situaties en verantwoordelijkheid neemt bij meer uitdagende duiken.

Als u zichzelf dit ziet doen en u bent een 2** duiker dan is de    3*** de perfecte cursus voor u.
Vind alles uit over duiken.€400,- p.p.